Poradna Vodní dýmky


Autor: | Vloženo: 05.11.2015 000 13:53 | Témata: Poradna Vodní dýmky

Skodlivost Vodní Dýmky

Zdravím,
chtěl bych se zeptat jak je to se škodlivostí vodní dýmky když použiji minerální kamínky? Tím pádem je na ní něco škodlivého například ten uhlík nebo tak?

Předem děkuji za odpověď :)

S pozdravem Tomáš Pinkas

  • www.hulici.cz

    www.hulici.cz

    5. listopadu 2015 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Zdravime Tomasi,
    odpoved na Vas dotaz ohledne mineralni kaminky napriklad Shiazo naleznete vice pod odkazem na nasich strankach http://www.hulici.cz...
    Jedine na cez jste narazil, je samotny uhlik. Ano uhlik je zdroj tepla, a vodni dymka bez uhliku je v podstate nefunkcni (existuje jeste moznost pouzit elektricky uhlik, pri kterem jste da se rici uplne z obliga). Nicmene pokud vyuzijete kvalitnejsich ekologickych uhliku (napriklad kokosove uhliky: http://www.hulici.cz... pak je prubeh spalovani vyrazne lepsi oproti rychlozapalnym uhlikum do vodni dymky, protoze neobsahuji ryhlozapalnou smes. Je to v podstate princip grilovani, kdy rovnez se patrne neptate, zda jste zcela bez rizika, a maso z grilu na ohni pri pouziti briket, uhli nebo dreva neresite.
    :)
    Prijemne "inhalovani - vaporizovani" vasi vodni dymky Vasi www.hulici.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (3)
    • Ne (1)

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.