Nejnovější recenze ze sekce Vodní dýmky
- Známá značka
- Náhradní díly
- Materiál
Tuto vodní dýmku jsem pořídil z důvodu prasknutí vázy u minulé VS Narikela.Oproti minulé VD Narikela mi tato přijde velmi obyčejná svou konstrukcí. Tělo je spíše slabé a poměrně lehké. Přibalované kleštičky se tváří jako by byli téměř z alobalu :D. Ale abych jen nehanil. Vodní dýmka funguje bezchybně a doporučuji ji ke koupi. Nenašel jsem na trhu nic s lepším poměrem cena/výkon. Navíc díky rozšířenosti značky na českém trhu je mnoho náhradních dílů.
- Pevnost
- Celé tělo z mosazi s možností rozšroubování na 4 díly
- Extrémně stabilní (váha s vodou kolem 6-7kg)
- 3 vývody na šlauchy
- CNC kvalita
- Není pro jednoho člověka
Po vybalení mě překvapila její velikost a váha. Zpracování je opravdu kvalitní a něco vydrží.Chvíli tahá, než se dýmka zahřeje ale pak tahá jako kvalitní litinovka.
- Moje první vodnička ale zdá se po všech stránkách perfektní. Jde rozebrat do posledního šroubku a tím dobře vyčistit.
Hezká, funkční, praktická
- Zpracování a kvalita
Parádní vodní dýmka, u které jsem ani nečekal tak dobré zpracování. Opravdu mě překvapila.
- Vzhled, kvalita,
- žadné
- Prostě Sahara Smoke! Skvělá dýmka. Kvalitní materiál, luxusní provedení, neslouží jen jako dýmka, ale i jako dekorace.
- Přechod váza / tělo bych ocenil spíše šroubovací.
Výborná vodní dýmka středních rozměrů, hezká, kvalitní a hlavně slouží jak má. Super, doporučuju
- Široký šlauch
- Krásná
- Taška pro přepravu zdarma
- Dobře rozmontovatelná
- V balení chybí tarbuš
- Těsnení na vázu neudrží vázu, když chytnete za srdce
Celkově je to chlouba. Potřeba dokoupit tarbuš, doporučuji https://korunky-tarbuse-vodnice.heureka.cz... a další těsnění na vázu taky. Široký šlauch je výborný a tahá se z něj velmi lehce. Bohužel mi spadla asi z 3cm váza a odštípl se stabilizační "talířek" vázy ale stále stojí celkem stabilně (ještě jsem ji nepřevrhl). Je velmi důležité ji zvedat za vázu a ne srdce. Dobré pro požitkáře kterí se i rádi chlubí pěknou vodní dýmkou.
- Vypadá kvalitně
- Váza velmi hezky zpracovaná
- Netradiční
- Celkově vypadá stabilně
- Koncovky na šlauchu jsou z jakési uměliny, která vypadá dost nehezky a kazí celkový dojem z dýmky
Dýmku jsem kupovala jako dárek, osoba si ji vybrala sama. Určitě bych ji doporučila, je moc hezká ale stejně tak bych doporučila koupi nějakého jiného šlauchu. :)
- kvalita, velikost
- žádné
Kvalitní dýmka za celkem rozumnou cenu.
- pěkný design, dobrá chuť
- slabý dým (mé předešlé dýmky měly na začátku krásný hustý dým:))
spokojenost
- super!
Krásná vodní dýmka. Super koupě.
- Perfekní design, dlouho vydřží,kotlík je dostatečně velký
- žádné proti jsem spokojená
- kvalitně provedená, pevná, těžká ocel, dá se celá rozebrat a vymít
je dokonalá :)
- Hezké zpracování
Byl mi doporučen
Určitě bych doporučila ostatním
- Dobré chlazení, zajímavá struktura,
- XXX
Produkt jsem koupila pro svého přítele k Vánocům. Ač těmto věcem nerozumím, přítel si bongo jen vychvaluje. Suprové chlazení, díky tomu to ,,prý´´ neškábe v krku. Navíc neustále zkoumá, tvar a propracování produktu. Jsem nadmíru spokojená.
Top Mark Eset Gold 2 modrá 46 cm
Přidáno: 27. prosince 2014
(naposledy upraveno 27. prosince 2014)
Zakoupeno v Shishastyle.cz
- velký výběr sortimentu a přijatelné ceny
Vodní dýmku jsme koupili pro syna jako dárek.
Po vyzkoušení je zatím spokojený a funguje jak má.
Synovi kamarádi přemýšlí o případné koupi.
Top Mark Vodní dýmka Anat 35 cm bílá
Anonym
Přidáno: 8. prosince 2014
(naposledy upraveno 8. prosince 2014)
- Malá
- Dobrá na cesty
- Trochu kratší šaluch
První vlastní vodnice a jsem velmi spokojen. Hodí se na občasné pokuřování. Dobře se přenáší a vozí na cestách :). Jediný menší nedostatek je poměrně krátký šaluch, ale pokud kouříte vodnici v menším počtu lidí není to žádný problém. V setu navíc obsahuje vše potřebné k obsluze. A za ty peníze poměr cena výkon prostě super vodnice. Takže jedině doporučuji.
- Moc pěkná, velká, kvalitní provedení..
Jsem velmi spokojena
- Nápaditý a neotřelý Design
- Výborná funkčnost
- Šroubovací tělo
- Velmi dobrá kvalita
Jednošlauchová vodní dýmka fznačky Aladin má nespornou výhodu ve spojení těla s dýmkou, které již nezajišťuje gumové těsnění ale závit, což vede k dokonalému upevnění.
- Je úžasná a krásná a funguje ;)
Zobrazuji 181 - 200 ze 254 recenzí « Předchozí 1...8 9 [ 10 ] 11 12...13 Další »