Nejnovější recenze ze sekce Vodní dýmky
- dobrý tah
- utáhne bez problému i tři hadice najednou
- Vortex korunka
Dýmky Sahara Smoke patří určitě k těm nejlepším. Její koupě vůbec nelituji, naopak jsem nadšen. Zvládne i tři lidi, každý s jednou hadicí, najednou a dým stále je. Má opravdu vynikající tah. V balení je taška na převoz, vejde se do ní nejen dýmka s dvěma hadicemi, ale i tři, čtyři druhy tabáku nebo kamínku spolu s uhlíky, kleštičkami, alobalem a propichovátkem. Je tam opravdu dost místa. Pro ty, co se rozhodují, jakou dýmku zakoupit, určitě si připlaťte a zakupte dýmku od Sahara Smoke. Dýmky od jiných výrobců nejsou sice špatné, ale tohle je prostě vrchol ledovce a nic lepšího u nás neseženete. Mnoho lidí, řeší špatnou dostupnost redukcí, náhradních dílů apod., ale je to zbytečné. Já mám dýmku již cca tři roky a vše důležité jsem bez problémů sehnal (ano mnohdy o trochu dražší), ale sehnal, od těsnění po hadice či korunky apod. A váza je opravdu pevná z pěkného skla, dýmka jde komplet celá rošroubovat, její přenášení je pak velmi pohodlné. Dýmku složíte za pár vteřin.
Aladin Istanbul rubínová 77 cm
Přidáno: 8. října 2015
(naposledy upraveno 8. října 2015)
Zakoupeno v Shishastyle.cz
- Kupována, neboť zaujala na obrázku a ve skutečnosti je ještě hezčí
Jediné co,tak došla místy lehce poškrábaná, ale takovo zkušenost mám snad při každé objednávce dýmky (obj. již cca 4x, pokaždé z jiných www stránek)
- Super
Za tu cenu prima dýmka prostě a ještě dobře vypadá.
- Super vychytávka - otočný mechanismus
- Robusnost spodní nožky (dýmka se jen tak nepřevrátí)
- žádné
Doporučuji, nemám žádné výhrady.
- stabilita na konferenčním stolku, nemám strach že při každém předání šlauchu spadne ze stolu
- nemá tácek na oklepání uhlíků (vyřešeno zakoupením přenašeče uhlíků, ve kterém uhlíky oklepáváme)
super, splňuje svůj účel (občasné kouření při návštěvách v obýváku)
- Pekný design.
- Váza je z tlustého skla, tudíž je odolná proti rozbití.
- Slušně velká pro velké množství vody.
- Tělo je šroubovatelné a dobre se přenáší.
- Neobsahuje čistící nástroje na vnitřek těla. Čistit pouze proudem vody nestačí, něco tam vždycky zůstane.
Pěkný design.
Dostatečná velikost vodnice.
Doporučuji nepoužívat samozápalné uhlíky, hodně ovlivňují chuť a prožitek.
Kvalita prožitku je značně lepší než z předešlé vodnice, která byla o dost menší.
Nelituju nákupu, stojí to za to :-) .
- Krásné zpracování těla i vázy v kombinaci s velikým talířem nelze než nepochválit.
- Váza je z z divného skla.
- Při prvním nalití vody praskla - asi vadný kus.
Krásná dýmka příjemně zpracovaná velký talíř.
Doporučuji.
- Perfektně tahá
- Když tahá jeden člověk jde to hůře , ale když druhý zacpe prstem svou hadici jde to z lehka.
Všem doporučuji
spokojenost
- skvele zpracovani
- hadice
za ty penize super cestovni dymka az na hadici mohu jen doporucit
Je stejný jako na fotografii, nemám co vytknout. Vzhledem k tomu, že jsem jej zakoupila jako dárek pro někoho jiného, nemohu přidat osobní praktickou zkušenost :)
- Velikost
- Je pěkná
- Nedávejte do toho teplou ani vlažnou vodu :)
- Jde hůř složit
- Příjde mi že hadice je trošku horší, ale možná jsem si ji podělal sám
Vybral jsi jí kvůli slevě ale i protože se mi líbila. Je to moje první vodnice a nemohu nic jiného než doporučit.
- Výborná
Dýmku mohu jen doporučit.
- Klasika Egypt. Dobře fuguje
- Klasika Egypt horší zpracování
Za dobrý peníz solidní šíša s kouzlem orientu
- vzhled
- stabilita
- značka
- možná šlauch (ale to se uvidí)
Tato vodárna rozhodně postačí jednomu člověku. Hodí se i na nějaké ty akce apod. Vzhledově zaujme a předností je stabilita díky větší ploše vázy. Za mě můžu doporučit. V obchodě jsme dokonce zkompletovali tak, aby mi co nejvíce vyhovovalo zpracování a odstranili jsme případné kazy. Takže za to bodíky nahoru.
- Skladná, kompaktní, má masivní základnu vázy, takže se lehce nepřevrhne.
- Trochu otřepy u kovových součástí, ale na funkci to nemá vliv
Ideální vodní dýmka pro dva za slušný peníze
- originální provedení, krásná váza, kleštičky ve výbavě
- chybí tarbuš
Tato dýmka nejen, že krásně vypadá, ale je velmi kvalitní. Jsem ráda, že jsem si vybrala právě tuhle a rozhodně doporučuji.
- Skvěle těsní
- Vrchní díl by mohl být taky na závit
Slušná cena za slušný výrobek
- Nekupoval jsem si ji takže nevím.
- NEMÁ VÝVOD NA DVĚ HADICE! TAK TO OPRAVTE KDYŽ UŽ NĚCO NABÍZÍTE!
OPRAVIT!
- Design
- Materiály
- Zpracování
Doporučuji. Vyšší cena se vrací ve kvalitě!
Zobrazuji 161 - 180 ze 254 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...13 Další »