Nejnovější recenze ze sekce Vodní dýmky
Simax Bong Bullfrog 23 cm
Přidáno: 12. října 2012
(naposledy upraveno 12. října 2012)
Zakoupeno v zahulimeuvidime.cz
- Luxusní záležitost za málo peněz, velmi spokojen, dobře se drží a ty prrrrddyyy ;)
S dýmkou jsem spokojen. Jedinou nevýhodou je snad jen těžko průhledná váza (špatně se odhaduje množství vody).
- Poměr ceny a kvality dýmky
- Dýmka nemá rovné dno, tedy se kýve na rovné ploše.
- V díře pro hadici byly napečené špony, které bylo nutno oškrábat.
Když člověk přehlédne drobné detaily, je to levná a dobrá vodní dýmka.
- Kvalitní zpracování, pěkně táhne.
- Vyšší cena, ale za kvalitu se holt platí.
Super dýmka.
- Design
- Funkčnost
- Korunka
Byla nutná výměna korunky Vortex, která neprodukovala moc kouře, za normální běžnou korunku. Po výměně dýmka funguje PERFEKTNĚ! Jsem naprosto spokojen s funkčností a pokud zrovna nekouříte, tato dýmka je nádhernou ozdobou vašeho pokoje.
- Velký kotel bez sitka
- turbo
myslel jsem ze to bude velky bong ale nebyl a jeste my ho poslali uplne jiny bong !
Sahara Smoke Dicro bílá 60 cm
Přidáno: 9. května 2012
(naposledy upraveno 24. dubna 2015)
- design, zpracovani, funkcnost
- snad cena :O)
po zakoupeni, jsem byl prekvapen, jak dymka perfektne funguje...
- Krasna, luxusni dymka. Dobre tahne, tabak se ve velkem kotli neprepaluje. Diky dirkram po stranach stredoveho kuzele, melasa netece do tela dymky a tabak zustava vlhky.
- Cela dymka se sklada ze sesroubovatelnych casti, umoznujici dobrou udrzbu i prepravu.
- Siroke dno karafy a velka hmotnost vody zajistuje perfektni stabilitu.
- Karafa ma uzke hrdlo a pomerne siroke dno - chce to uzky, dlouhy nastroj na cisteni, jez se da dobre ohnout. V teto barve do karafy neni prakticky vubec videt, je tedy obtizne odhadnout objem vody pro kvalitni filtraci a zaroven tak, aby voda nebublala do hadice.
K dymce neni originalni Tarbus (nebo jsem na nej nikde nenarazil) a designove odlisne Tarbuse typu Aladin se mi k ni opravdu nelibi :-)
Zaverem: urcite bych ji doporucil.
- Produkt odpovídá fotografii, takže opět spokojenost. co jsem si objednala odpovídalo jak vizuálně tak kvalitě, kterou jsem očekávala. Váza šroubovací, což je hlavní přednost, zdobená broušením, nikoli malováním, což se mi líbí. Každá součást, byla samostatně zabalena a oddělena od zbytku vybavení, což umožnilo dodání bez nějakého porušení.
- Kvalita kotlíku (korunky)- vnitřek není potažen glazurou!!!!, tudíž je třeba ho vykládat alobalem, což mi nevadí, ale nevidím důvod, proč je ta nejdůležitější čast takhle odbyta. Znesnadňuje to čištění!Teď už je mi to jedno-kotlík prasknul při druhém použití-ještě že jsme měli 1 starý- osvědčený!
Takže s dýmkou spokojenost, až na kvalitu kotlíku. Doporučuji přiobjednat náhradní kotlík, nejlépe s celým glazurovaným povrchem.
- Ten samý jsem viděl na You Tube v jednom klipu.
- Výhody?Výborně se z něj hulí.
Moc se mi líbil.
Výborně se z něj hulí.
Produkt vřele doporučuji.
- Uplně super Vodnička
- Jediné co mi štve je že se v ČR neprodává redukce na hadice pro tento tip vodní dýmky :(
je to opravdu pěkná vodní dýmka a to nejen vzhledově ale i kvalitou
Sahara Smoke Nemesis černá 76 cm
Přidáno: 30. března 2012
(naposledy upraveno 30. března 2012)
Zakoupeno v zahulimeuvidime.cz
- perfektni design, skvela funkcnost a hlavne asi jedina moznost jak sehnat v ČR. na netu kotlik vortex
- jelikoz je vaze barvena zevnitr tak prvnich pet dymek bylo spatnych nez se barva nenacuchla prichuti tabaku. nyni je bse ok
podle me bezkonkurencne. nejlepsi dymka v teto cenove kategorii co se tyce funkcnosti a vzhledu
- Vzhledově vypadá skvěle je dobrý na výstavu
- Až moc lehký
Myslím si že je dobrý tak pro slečny co moc často nekouří:)
- splnňuje moje potřeby..
Jednoduchý bong, který naporsto vyhovuje mým potřebám.. :)
Zobrazuji 241 - 254 ze 254 recenzí « Předchozí 1...9 10 11 12 [ 13 ]