Nejnovější recenze ze sekce Vodní dýmky
- nerezové tělo
- čištění v balení
- dva šlauchy
- plastové náustky - což je zavislé na variantě
šíša byla kupovaná jako dárek, ještě nebyla předána, ale sama o sobě vypadá velmi kvalitně, tělo vázy bez oděrek. Jediné, co preferuji jsou dřevené náustky na hadicích, to bohužel nebylo k výběru. Jinak spokojenost :)
Bong byl opravdu skvělý, ale tím, že je moc křehký se bohužel po 3 dnech rozbil. Jinak ho můžu jen vychvalovat.
- Přišel jiný tvar i barva
chutne mile spratne funkcne ;-)
- Krásné a kvalitní zpracování
- jednoduché čištění
- Spojení těla s vázou těsněním
jednoducho a lahko sa cistí proste klasika :) ja osobe som si ten list odstranil odtial
- Dává neskutečný hedky
- Je fakt křehký
Toto je třetí bong značky Amsterdam za měsíc. První dva měli nehodu. Jeden spadl z 50 cm na koberec a byl na sračky. Druhý se mi povedlo rozbít když jsem ho chtěl naplnit vodou a škrtnul jsem o kraj vany. Hrdlo bongu, roura a místo kam se strká chillum je sice silné sklo ale dno je opravdu tenké max 1-1,5 mm. Opravdu je potřeba si na to dát pozor. Jinak pokud se vám nepovede bong rozsekat jako mě tak se můžete těšit na opravdu zajímavé high stavy. Na druhou stranu tenhle bong má lepší 10 ramenou perkolaci než ty dva co měli 4 ramenou.
- Jednoduchost rozebrání
- Kvalita materiálu a kvalita zpracování
- Sleva na první nákup velmi potěšila
Jedná se o mou první dýmku a s nákupem jsem naprosto spokojený.
- Velmi dobrá dýmka za rozumnou cenu
- Skleněné
- Kotlík
- Tenké dno
- Perforace ma slabý spoj se sklem
- Super design
Pro tahouny dobrej gg zaručena kvalita
- Krasná, robustní, kvalitní vodnice. Spokojenost.
- Taška v balení.
- Chyběl mi návod, jak moc plnit korunku, jak se s danou vodnicí zachází, aby byly využity její výhody. Úplný začátečník by byl ztracen.
- Ve váze není moc přes vzor vidět, kolik je v ní vody, jak moc je trubička ponořená, ale zkoušením jsem si udělala pro příště čárku na hladinu a vyřešeno.:)
- Cena/výkon
- Nie je k nemu mriežka do fajky
- Dvě hubice
- Nedrží rovnováhu
- Kvalita zpracování ( ale co by člověk chtěl za 500,-)
- pěkný design
- akorát
Balení, kvalitní i použité materiály taky. Šlo o dárek takže jen jeden test, ale fungovala dle očekávání :)
- kvalitní zpracování
- za málo peněz hodně muziky :)
Zobrazuji 61 - 80 ze 254 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...13 Další »