Nejnovější recenze ze sekce Vodní dýmky
- Spousta kouře
- Snadné čištění
- Moderní design
- Úžasný zážitek :)
- Kvalitní provedení
Cena je poněkud vyšší
- Stabilní!
- Ještě jsem nevyzkoušela, ale věřím, ze bude splňovat očekávání.
- řemeslně krásné a roztomilé
- bublinky
- překvapivě maličké
- zakroucené části se už po prvním použití zanesly a nikdy je už nevyčistím
- sítko pod pálený materiál je nešikovné a lehce se vyklopí
- Po 3 použitích máme trochu naprasklou hubici
- Šlauch občas vypadává
Dýmka s krásným designem,
dobrý poměr ceny a kvality
Váza je šroubovací
- Funguje jak má, skvěle chladí
- Super dýmka
- Krásný vzhled
- Černá váza
- Váza není že skla - nerozbije se
- Sbalí se všechno dovnitř - šlauch, korunka i heat
- Krásná dýmka
- Černá váza
- Dá se celá sbalit do sebe - ve výsledku je to jen čtverec
- Přišla s obalem
- Prostě jsem si ji rychle zamiloval
- Váza není skleněná, tudíž šance rozbití je minimální - skvělá na cesty
- Asi jediná malinká estetická vada, které si všimnete pouze při detailním prohlížení - váza není že skla, tudíž jsou tam vidět malinké spoje, při standardním používání ale nepostřehnutelné
- Pěkný design
- Dobrá stabilita
- Napojení těla na vázu
- Příliš mělká korunka
- Hadice
Rozkaz zněl jasně: Vyšší vodní dýmka za přijatelnou cenu, alespoň trochu vzhledově ucházející a s možností snadno dokoupit příslušenství nebo náhradní díly.
Aladin je hodně obvyklá značka, takže s díly jsem problém neměla. Výška 77 cm je tak akorát k židli a vyhovuje mým standardům nastaveným čajovnami. Kouří se z ní pohodlně, stojí stabilně a navíc se na ní i pěkně kouká. Červenočerný design mě překvapil a v reálu i přes svou jednoduchost vypadá mnohem lépe než na fotce. Připevnění těla k váze přes šroubování mi přijde praktické pro přenos.
Nutností je ovšem dodat vlastní korunku a hadici. Dodaná korunka je příliš mělká a imho spíš k nepoužití. Hadice látková s takovou tou papírovou výztuží, co se časem začne drolit.
(Hodnoceno občasným kuřákem bez většího dýmkařského rozhledu)
- Eshop vyměnil originální 6arm diffuzer a kotel od firmy grace glass za obyčejné zboží a v pořádku mi ho poslali, po dotazani proč to tak je žádná odpověď, diffuser byl také rozlaman takže nepoužitelný, po domluvě s eshopem mi bylo slíbeno že do týdne zboží expedujou ale bohužel po týdnu se nic nestalo a znovu jsem kontaktoval eshop, pán mi odpověděl že objednal jiné zboží že musím čekat ještě 14 dní, ale nemám náladu čekat dalších 14 dní abych dostal úplně jinej diffuser, jelikož jsem platil za značku tak ji chci kompletně originál od firmy Grace Glass a ne jen bong aby byl v originálu a kotel s diffusorem aby někdo vyměnil za levnější a tvářil se jako nic!!
- Masivní skleněná váza
- Czech Bohemian glass
- Nádherný design
- Gumová hadice, snadno se čistí.
Nádherná skleněná váza, neokouká se jako jiné barevné. Stříbrné tělo, hodí se do obýváku.
Funkčnost perfektní.
- Skvělá velikost na cestovaní
- Krásný vzhled
- Super cena
- Gumové těsnění nekvalitní, prasklo po prvním použití
- Díly se k sobě hůře skládají
- Kvalita
- Svetielko
- Součastí balení neni prislusenstvi, jako kleste, korunka atd, ale to se stáva
- Trochu velke a težké (víc vydrží)
Trochu me prekvapila velikost vázy, ale to je individuální. Je to naozaj vynikající provedení, a všechny části jsou z kvalitního materiálu
- Krásná, skvěle řešená, úžasný požitek z kouření
- Skvělá komunikace
- Skladný
- Výkon
- Kvalitní zpracování
- Jinak výborná a krásná dýmka
- Návod není moc podrobný, ale na internetu je hodně videí jak ji složit.
- Silné sklo
- Dlouhý, velké dno
- Difuzér
- Dvoudílný chillum
- Těžký
- Vše k ničemu: zdobení hodně špatné a ošoupané
- těsnění k ničemu, nic netěsnilo
- poničená a místy chybějící glazura
- extrémně tenký plech na kov. těle
Ani za 100 kč bych to nekoupil, bohužel pozdě pro mě.
Jestli si někdo chce koupit tuto "levnou" dýmku tak ty peníze může rovnou vyhodit z okna, nečekal jsem špičkovou kvalitu, ale tohle bylo moc špatné.
V obchodě SHANTI si nekoupím ani sirky.
Zobrazuji 81 - 100 ze 254 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...13 Další »